↓ ContentRouteplan

beschrijving vanaf BRUSSEL naar CINGOLI
 
je neemt de snelweg naar BRUSSEL, dan LUXEMBURG, dan METZ, STRASSBOURG en dan BASEL. Nadien volg je steeds GOTTARD, je rijdt door de tunnel en dan verder MILAAN , BOLOGNA , ANCONA.

De snelweg Bologna - Ancona gewoon volgen (+/- anderhalf uur) tot aan de afslag Ancona-Nord. Hier verlaat je de snelweg.
Na de payage moet je aan het rond punt de 2e straat nemen (eigenlijk rechtdoor) en onmiddellijk links aanhouden zodat je opnieuw een snelweg richting Jesi - Grotte di Frassassi oprijdt.
Deze tweevakssnelweg zo'n 15 a 20 km volgen tot aan de afrit Cingoli - Jesi Ovest. (is de derde afrit waar Jesi opstaat...)
Afrit nemen en op de daaropvolgende rotonde de derde afslag richting Cingoli nemen.
Deze weg blijf je volgen tot je na ongeveer 7 a 8 kilometer na een bocht naar rechts het dorpje COSTE binnenrijdt ; daar moet je onmiddellijk Links , ook al zegt een wegwijzer dat Cingoli rechtdoor is ! Je zal bruine wegwijzers zien naar VERDE AZZURRO en LA TANA DELLA LEPRE , allebei zeer dicht bij ons in de buurt dus blijf deze wegwijzers gewoon volgen ! (Als je nog wat boodschappen nodig hebt dan kan je best WEL rechtdoor rijden en de weg volgen en kom je 1 km verder op de rechter kant de supermarkt PUNTO SMA tegen...) De links ingeslagen weg blijven volgen tot je in het dorpje SAN VITTORE een verkeerslicht tegenkomt , daar moet je rechtdoor (eigenlijk is het Rechts en dan onmiddellijk Links).
Ook deze weg blijf je gewoon volgen , je passeert een brugje, tot je aan een T-splitsing komt die op een heuveltje ligt (even oppassen) want daar moet je naar Rechts.
Opnieuw de ingeslagen weg blijven volgen ( +/- 2 km ) tot je een bocht naar rechts maakt en onmiddellijk Links een straat de heuvel op ziet lopen. Dat is al het begin van onze straat , LOCALITA MARCIANELLO die na 1 kilometer overgaat in LOCALITA SALTREGNA , maar je bent er nog niet... (de meeste gps'sen gaan hier de mist in...)
Deze weg , eerst asfalt dan grind gewoon blijven volgen , al bij al zo'n 3 km. Na het grind (hobbelig !) wordt de weg weer asfalt. De weg maakt een flinke bocht naar Rechts en na 150m alweer zo'n bocht naar Links. Je ziet links een aantal huizen met een zwembad ; dit is niet ons huis !
Na 300 meter zie je twee huizen recht tegenover elkaar staan. Aan het huis Rechts de oprit gewoon oprijden (er staat een bordje met pijl )en na nog eens 200 meter kom je aan bij NUMERO 7. Gelieve eens goed te toeteren als je er bent want vaak horen en zien we jullie niet aankomen...

Voor de GPS-ers onder ons : ons huis bevindt zich onder volgende co-ordinaten : N 43° 24.445' en EO 13° 17.626' of ook N 43° 24' 26.9" en EO 13° 17' 37.4"
 
beschrijving vanaf luchthaven ANCONA tot bij ons :
van op de parking van de huurauto's rijd je het rond punt op (mag eigenlijk niet...) en helemaal rond zodat je op de brug naar de luchthaven en de snelweg terecht komt. Aan het einde van de brug neem je de snelweg naar ROME en die blijf je volgen tot aan de afrit JESI OVEST-CINGOLI (je bent dan al 2 afritten JESI voorbijgereden). Deze afrit nemen en vanaf hier de wegbeschrijving hierboven volgen...

WELKOM !!
 
onze telefoonnummers :
* vast : + 39 0733 615311
* mobiel : +39 33 12756216


design Gorilla | ontwikkeling Thisconnect